perjantai 1. toukokuuta 2015

Pienen majan laittaja

Meidän ruokakunnan vappuun on kuulunut ruokaa ja sohvannurkkaa sekä perinteiseen malliin vappubrunssi naapurissa. Siinä missä me vietettiin viime sunnuntai pyjamassa oli naapurissa oltu ahkerina Kierrätystehtaalla. Naapurin poikien hienot pahvitalot inspiroivat Ryhmä Hau-leikit ihan uudelle tasolle ja kun kotiin päästiin piti meidänkin askarrella heti oma koirankoppi.

A3 kokoinen arkki vähän paksumpaa paperia, liimaa ja vahaliitusuttuja.

Mitään pohjaa en tähän hätään ehtinyt kaivamaan esiin, mutta sentään meiltä löytyi viivotin. Kattoon en muistanut leikata liimauspintaa, joten jouduin improvioimaan kurkihirren ja toinen katonlape piti jättää auki, koska siitä kuulemma koirat kulkevat ulos.

Nopea ja hauska vappupäivänaskartelu ja isommasta kartonkiarkista olisi saanut tehtyä vielä vielä komeamman ja tukevamman koira-asumuksen. Tosin tuonne pieneenkin mökkiin meiltä löytyvät Rolle ja Kaja mahtuvat hyvin ja lisää koiria ei taida tulla, koska mokomat hauvat ovat ilmeisesti lopussa maahantuojaltakin ja naapuritietolähteeni olivat lelukaupassa vielä kuulleet, ettei ole tietoja onko uutta erää tulossa.

Ilmeisesti lelumaahantuojille ei raha tunnu kelpaavan kun Oktonautteja ei ole vieläkään saatu kauppoihin ja Ryhmä Hautkin nyt tarjoavat jo eioota. Tosin lasten oma mielikuvitus onneksi paikkaa sen verran, että Vahtitorin asemasta paperimajakin kelpaa koirille kodiksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!