lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kostea keskikesän juhla

Yleensä juhannussade iskee aattona juuri silloin kun mies yrittää grillin vieressä taistella ruokaa valmiiksi perheelleen. Tällä kertaa sade säästi grillaajaan, mutta muuten vettä sitten saatiinkin koko rahan edestä. Pioniparatkin olivat ihan nuupallaan.

Eihän se sade varsinaisesti mökilläoloa haittaa. Neliöitä on niin paljon, että kurjallakin ilmalla tilaa riittää sen verran ettei tarvitse ihan kylki kyljessä istua ja varsinkin vintillä sadepäivinä on leppoisa kuunnella sateen ropinaa kattoon. Kuitenkin nyt sade joten pilasi fiilistä ja lopulta päädyimme lounaan jälkeen nostamaan pyörät auton kyytiin ja ajamaan Turkuun.

Ei se keli Turussakaan päätä huumannut ja päädyimme lapsen kanssa tonkimaan äitini varastosta vanhoja lelujani leikkeihin. Illalla sadekin taukosi ja pääsin pienelle iltalenkille ystävän kanssa. Nyt sitten kelpaa maata sohvalla ja katsoa miljoonatta kertaa Mamma Miaa. Jos maailman parhaimpiin populaarikulttuuri-ilmiöihin kuuluvat sekä Abba että musikaalit ei voida Abba-musikaalilla mennä metsään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!