lauantai 5. joulukuuta 2015

Diy: Merirosvon käsikoukku

Lapsi sai kutsun päiväkotikaverin synttäreitä, joihin toivottiin merirosvoteemaista pukeutumista. Hattu ja miekka löytyivät valmiina ja raitapaitojakin kaapista pari, mutta koukku tarvittiin ja lapsi muisti nähneensä Pinterestissä ohjeen koukun tekemiseen.

Tämään aamulla kahdeksalta pikkujoulujen jälkilämmöissä sitten kaivoimme pojan kanssa esiin pahvimukin, ilmastointiteippiä ja leikkasimne pakkauspahvista kaksi kysymysmerkkiä.

Koukut laitettiin päällekäin ja päällystettiin ilmastointiteipillä. Mukin pohjaan leikattiin viilto, jonka läpi koukku pujotettiin ja koko kuppi päällystettiin teipillä. Poikaa häiritse se, että koukku vähän heilui, joten leikkasin vielä pahvista vähän mukinpohjaa suuremman ympärän, johon leikattiin myös keskelle viilto. Tuolla valepohjalla saatiin koukku jäykistettyä ja toisaalta tuo vielä tukevoitti koukun rakennetta kivasti.

Aikaa askarteluun meni vajaa vartti ja vaativuustasolta se oli sitä luokkaa, että se onnistui tekemään vajailla yöunilla pikkujoulujen painaessa jaloissa. Onneksi mies otti kopin synttärilogistiikasta muuten joten aamupäivällä sain vilkuttaa merirosvon selälle ja palata sen jälkeen kolmeksi tunniksi sohvalle horrostomaan ja katsomaan Scandalia.

Merirosvohattu on ostettu SeaLifesta ja miekka on itseasiassa peruja meidän häistämme, jossa opiskelukaverimme ryöstivät minut merirosvoina.

Seuraavaksi lapsi toivoisi Pinterest löytönä pahvisen lentoliskon askartelua. Saas nähdä tuleeko siitä kuinka paljon sanomista. Jemmasin kyllä töihin ilmoitustaulujen pakkauspahvit joten nyt olisi materiaalia mistä askarrella. Ja mies vielä tilasi itselleen uuden polkupyörän, joten eiköhän sekin tule meille pahvilaatikossa, joka on isompi kuin opiskeluaikainen yksiöni. Että joululoma voidaankin viettää nuollen paperihaavoja tällä menolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!