sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Eteisen toinen vaihe

Tässä oli lähtötilanne eteisen nurkkaukseen. Hattuhylly on ilmeisesti vuodelta 1954 ja alkuperäinen, koska noita näkyi useampia putkiremontin yhteydessä jätelavalla. Hattuhyllyn korit ovat vanhasta kämpästä samoin kuin naulakon alla huivejapursuava punoskori. Pyöräilykypäriä pyörii niin lattialla kuin korien päällä ja seinustalla on vielä tolkuton määrä kenkiä.
Eilen kotiutettiin sitten maailman rumin Ikea-kaluste ja purkki mustaa maalia. Tänään vauhdilla nakkasin korit paikoilleen ja keräsin lattialla pyörineet rojut kyytiin. Pyöräilykypärille pitäisi vielä laittaa oviseinälle koukut ja viedä höyläpenkki kaapista kellariin, jotta saadaan takkeja vaatekaappiin. Nuo korit saavat jossain vaiheessa lähtöpassit ja valkoisia muovikoreja pitänee tuunata jotenkin koska ne ovat läpikuultavat.

Niin ja lattialistatkin ehkä saadaan joskus paikoilleen. Vastahan tässä ollaan marraskuussa asuttu kaksi vuotta... Olen muuten positiivisesti yllättynyt tuosta rumiluksesta. Se toimii tuossa käsittämättömän hyvin.

2 kommenttia:

  1. Hei

    Ilmeisesti sinäkin pyöräilet paljon pyöräilykpärin määrästä päätellen?

    Mutta, katsoinko oikein sinulta löytyvän yakkayn lierihattupyöräilykypärän? =)

    Täälä yhtenä kypäränä käytössä yakkayn musta lippalakkiversio :D

    VastaaPoista
  2. Lierihattukypärä löytyy tosiaan ;) Ja itseasiassa tuolla hyllyllä toisessa reuanassa on miehen lippis. Noiden lisäksi molemmille löytyy vielä perussporttikypärtä ja jälkeläiselle tuo meloni.

    Pyörät ovat meillä kohtalaisen kovassa käytössä ja varsinkin kun päätimme luopua autosta kokonaan tulee pyöräily vain lisääntymään.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!