lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kolmosten synttärit

Usein kuulee ilmiöstä, että ystäväpiirit tekevät tiettyjä asioita yhtä aikaa. Mennään naimisiin, saadaan lapsia ja erotaan. Ensimmäinen vaihe meni meillä sentään useammalle vuodelle siroteltuna ja toivottavasti viimeisestä ei ikinä buumia tule, mutta keskimmäisessä asiassa oltiin suorastaan liikuttavan yksissä tuumin. Tosin ei mitenkään suunnitellusti. Jotenkin siinä kuitenkin kävi niin että kolmen viikon sisään kolmessa raskaustestissä oli viivoja tuplaten.

Tänään oli taas hyvä kokoontua saman pöydän ääreen juhlimaan näitä meidän pieniä ihmeitä. Pieniä henkisiä serkuksia, jotka joutuvat pakosta toisensa seurassa viihtymään, koska aikanaan teini-iässä äitinsä yläasteella löivät hynttyyt yhteen. Ikävuosia on tuosta kulunut tuplaten, poikaystäviä on vaihtunut (ja hämmentävän paljon myös jäänyt) ja yhdessä on koettu ne elämän suurimmat ilot ja välillä tuntuu aivan kohtuuttoman paljon suuria suruja. Tällä kertaa onneksi ei ollut kuin syytä iloon.

Muumeja, cocktailsiilejä ja pavlovaa löytyi tämän päivän kattauksesta. Lapset eivät onneksi vielä tiedä paremmasta joten niille kelpaa hyvin äitien lapsuuden lempparit ja koska epäilemme ettei kukaan oikeasti tykkää sokerimassasta tai marsipaanista niin kakkukin syntyi sesonkiherkkujen pohjalta. Hyvää oli. 11 aikuista ja viisi taaperoa pistelivät kolme meloninpuolikallista cocktailtikkuja ja kaksi isoa pavlovaa poskeensa. Nyt onkin hyvä lähteä miettimään ensi lauantain tarjoiluja. Silloin juhlitaan tätä meidän kotoista ihmettämme sukulaisten voimin. Kaksi vuotta sitten nyt oli muuten lasketun ajan aatto. Hiemanko ärsytti kun mitään ei tapahtunut. Eikä tapahtunut vielä kahteen ja puoleen viikkoon sen jälkeenkään...

1 kommentti:

  1. Kuule, minä se liikutuin tuosta kuvauksesta niin, että tuli oikein pala kurkkuun... :')

    Voi meidän pieniä "henkisiä serkuksia" tosiaan <3

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!