keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kummalla kädellä

Kynä on tukevasti molemmissa käsissä, mutta yleensä paperille päädytään piirtämään vasemmalla kädellä. Molemmat vanhemmat ovat vasenkätisiä, joten se toki lisää mahdollisuuksia vasenkätisyydelle, mutta voihan se olla, että lapsi matkii meitä vanhempia. Päiväkodin tultua kuvioihin oikeakin käsi on muuttunut statistin roolista toimintaan.

Jos pojasta tulee vasenkätinen on sillä kaikkki edellytykset jenkkisarjojen keskushahmoksi. Silmienkin väri on lähtenyt muuttumaan yhä selvemmin sinisestä vihreän suuntaan ja vähät hiukset puskevat päästä kiharoina.

Hyppykuppa on nyt siirtynyt pojasta äitiin. Kroppaa kivistää kuin joku olisi piessyt minua verkkokassillisella appelsiineja ja TV:tä katsoessa itketti kun ne Suurimmassa pudottajassa olivat tiputtaneet niin paljon painoa. Ärsyttävintä on se, että kroppaa kivistää ja mitään ei jaksa, mutta silti ei saa nukuttua. Ja tämä hikoilu. Kuume kun nousee ja laskee neljä kertaa vuorokaudessa niin olen saanut enemmän kuin osani vaihdevuosisimulaatiosta. Toivottavasti tämä tauti nyt vuorokaudessa hellittää otettaan. Minä niin kovasti haluaisin töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!