torstai 24. lokakuuta 2013

Mainostetaan lapselle

Kehuin pari päivää sitten Lola Pandaa, mutta nyt on valitettavasti pakko todeta, että ei tuo BeiZ:n nallukka ollutkaan ihan niin mainio, miltä ensimäisten viikkojen pelailut vaikuttivat. Minä en pidä ajatuksesta, että lapselle mainostetaan asioita ja tähän nyt BeiZ sortui.

Kuvakaappaus on iPadista ja siinä mainoksen vielä voin sulattaa, koska käytössämme on ilmaisversio. Poika kuitenkin pelaa Androidtabletillamme ja ainakin Play-kaupan mukaan siellä käytössä on täysversiot, joihin yleensä muutenkin olemme investoineen pojan pelien kohdalla, koska haluamme pitää pelit mainoksettomina. Nyt poika sitten päätyi seikkailemaan useampaan otteeseen kaupan valikoimiin, koska Androidilla mainos olisi vielä pitänyt osata ohittaa rukista, jota poika ei hiffannut.

Ymmärrän vielä sen, että Fruit Ninjat ja Angry Birdsit mainostavat, mutta pelitalolta, jonka fokuksessa on esikouluikäisten oppimispelit, tämä oli aika ruma rimanalitus. Laitoin jo Lola Pandan verkkosivujen kautta palautetta menemään ja toivon, että vastaus tulee nopeasti. On sääli, että ihana peli nyt näin tahrautui meidän silmissämme. Tähän asti peli on toiminut kuin unelma ja poika on varsin ihastunut Lolaan ja äidinkin mieltä on lämmittänyt kovasti pelit ja myös se, että lasten viihteelle poikkeuksellisesti toiminnan keskushahmona on tyttö. Toivon myös, että BeiZillä nyt mietitään uusiksi mikä olisi hyvä tapa mainostaa uutta tuotetta. Lola on mainio panda ja pelit ovat ihania. Emmeköhän me käyttäjät oltaisi tämä uusikin peli löydetty itsekin ja paljon paremmilla fiiliksillä.

LISÄYS 26.10.2013

Lola Pandan tiimistä tuli vastaus palautteeseen ja mainoksen yhteyteen kehiteyään lapsilukko ja mainoskin on nyt vaan hetken aikaa esillä. Lolan ABC Retkikin on ehtinyt nyt tulla tutuksi. Peli on suunniteltu esi- ja alkuopetusikäisille ja opettaa englantia. Poika kuitenkin tykästyi tehtäviin ja yllättävän hyvin se yrityksen ja erehdyksen kautta pistää picnicin Lolan ja kavereiden kanssa pystyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!