perjantai 18. lokakuuta 2013

No Liskodiskoa kerrakseen

Ei, minä en ole ollut viihteellä ja pelännyt kylmän hien vallassa sängyn alta hiipiviä liskoja. Olen kuunnellut sen sijaan Hevisauruksen uutta kappaletta Youtubesta puoleenväliin ja tavoittanut aika lailla ne samat fiilikset joita silloinkin olen tuntenut, kun olen saavuttanut krapulassa sen tilan, jossa ei enää tiedä, että pelkääkö vai toivooko kuolevansa.

Siis ihan uskomatonta kuraa. Olisitte nähneet pojan ilmeen kun kappale alkoi. Ei kuulemma tarvitse soittaa enää uudelleen. Saas nähdä miten käy kun parin viikon päästä suunnataan keikalle.

Hevisauruksen musiikkihan on muuttunut muutenkin paljon popimmaksi, mutta tässä nyt ei kyllä enää hyvällä tahdollakaan voida puhua rockista ja tuolle meidän metrin mittaiselle rockpoliisillehan ei mikään iskelmädisco iske selvästikään (jossain kasvatus siis mennyt kohdilleen). Eli soviaanko nyt, että lopetetaan nämä musiikilliset kokeilut heti alkuunsa ja soitetaan sitä hyvää musiikkia? Ihan vaan jo siksikin ettei lapsen tarvitse kuunnella kolmea kertaa putkeen Räyhiä eheyttävänä kokemuksena.

Kuva: hevisaurus.com

 

1 kommentti:

Jätä ihmeessä viestiä!