lauantai 14. joulukuuta 2013

Fyrry

Hyvistä pikkujouluista kertoo se, että seuraavana aamuna herää ääni käheänä laulamisesta ja jalat kipeinä tanssimisesta. Avokadoruisleivät ja sammiollinen teetä onneksi auttavat kumpaankin edellämainittuun sekä muihin mahdollisiin oloihin, joita juhliminen saattoi aiheuttaa.

Työpaikkani pikkujouluissa perinteisesti vaihdetaan lahjoja. Tänä vuonna jokaisen piti viedä sinne matkassaan jotain itselleen tarpeetonta, joka sitten toivottavasti löytää uuden kodin (tai tiensä ensi jouluna konttiin uudestaan). Itse vein tuoksukynttilöitä, joita en astmaatikkona voi polttaa kotioloissa ja vaihdossa nappasin mahdollisimman pienen paketin, josta kuoriutui jotain mitä kukaan pöytäseurueesta ei tunnistanut.

Shampanjavispilä, joulutorttukone, silppuri?

Ei mikään yllämainituista vaan vähäkyrölöinen pläkkifyrry. Eli perinnelelu parhaimmillaan. Ei taida tulla kenellekään yllätyksenä, että lapsi hoksasi härvelin käyttötarkoituksen välittömästi.

Niin ja tuskinpa tuonkaan käyttötarkoitus olisi selvinnyt ilman sosiaalistamediaa. Fyrryn nimi ja käyttötarkoitus löytyi Vähäkyröstä maailmalle ponnistaneilta kavereilta.

Tänään vuorossa olisi sitten sesongin toiset pikkujoulut. Huomenna toivottavasti kipeänä on vatsalihakset koko illan nauramisesta. Ihanat naiseni, jotka internetin uumenista olen löytänyy harvemmin tässä suhteessa pettävät. Ja sitten ihmiset vielä sanovat ettei netistä voi löytää ystäviä.

 

2 kommenttia:

  1. Jopas on hauska vehje, voittaa takuulla tuoksukynttilät, joita et voinut edes käyttää! Lystejä pippaloita =)

    (maailman paras vatsalihastreeni muuten nauraminen...)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!