perjantai 13. joulukuuta 2013

Teippileikki

Olen jo pidempään suunnitellut pojan huoneeseen jonkunsorttista aakkoseinää ja lopulta löysin jostain netin uumenista kivan kuvan jossa kirjaimet oli tehty teippaamalla sähköteipillä seinään. Lapsen sairastaessa ryhdyin sanoista tekoihin ja eihän se nyt sitten ihan mennyt niin kuin sisustusohjelmissa.

Lapsen katsoessa digiboksilta Tuomas Veturia minä kiipesin tyypin sänkyyn ja aloitin saksimaan. Alku meni maniosti. Lapsikin tuli ihailemaan miten hienoa jälkeä sain aikaan. Sitten en oikein tiedä mitä tapahtui. Teipissä varmaankin oli vähän huono liimaa ja edellisten asukkaiden aivopieruna kiinnittämä lasikuitutapetti oli huonohko alusta. Seinä myös on ulkoseinä ja koska ensi vuodeksi kaavailtu julkisivuremontti lämpörappuksineen tulee tosiaan tarpeeseen oli seinä varmaan myös vähän turhan kylmä liimalle. Joka tapauksessa osassa kohdin seinää teipit eivät tarttuneet juuri lainkaan ja lopulta ne hyvinkin seinään saadut kirjaimet alkoivat rullata seinästä irti.

Että näin...

Ajateltiin kokeilla seuraavaksi pysyisivätkö kontaktimuovista leikatut suirot paremmin paikoillaan. Poika tosin ehdotti, että kokeiltaisiin kuumaliimaa. Se on päiväkodissa oppinut kavereilta, että kuivaliima on lelumaailman Bepanthenia ja korjaa kaikki ongelmat.

Mutta edelleen tykkään ajatuksena noista kulmikkaista kirjaimista. Harkitsin jo, että jos se kontaktimuovikaan ei toimi niin menen ostamaan jättipaksun tussin ja piirtelen kirjaimet seinään. Tosin sen ajaksi varmaankin pitää poistaa jälkeläinen asuinneliöistä ettei jouduta käymään läpi keskustelua siitä miksi äiti saa piirtää seinään, mutta hän ei.

 

4 kommenttia:

 1. Noista tulee sellainen AC/DC-viba. Eikä se ole mikään huono asia. :D Meillä on muuten käynyt ihan samalla tavalla muutamien seinätarrojen kanssa. Ne eivät yksinkertaisesti pysyneet ulkoseinässä. Varmaankin se kylmyys teki temput tarrojen liimalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmyys ja vähänkin röpelöinen seinämateriaali taitavat olla suurimmat haitat. Olisihan tuossa pojan huoneessa myös noita lämpimiä sisäseiniä, mutta jotenkin nuo kirjaimet eivät vaan istu muille seinille. Ehkä me pian kokeillaan sitä kuumaliimaa jos kontaktimuovi ei toimi.

   Poista
 2. Sulle ois haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
 3. Mää kiroan lasikuitutapetin keksijän! Meidän talossa kans useampaan huoneeseen on ed. asukas sitä laittanut, vihonviimenen keksintö kyllä!

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!