keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Under the Dome

Vuosi alkoi nörttiä hemmotellen kun Nelonen näyttää kahden jakson edestä Under the Domea. Olin jo ennakkoon päättänyt, että katson sarjaa oli se millaista kuraa tahansa kun ei näitä scifi-sarjoja enää oli samaan malliin tullut katsottavaksi mitä vuosituhannen vaihteessa.

Onneksi sarja ei ainakaan pilootin osalta pettänyt odotuksia. Ei tämä loista säkenöivällä dialogillaan, näyttelijätkin ovat lähinnä keskikastia ja juoneen mahtuu paljon epälogiisuuksia, mutta tässä genressähän se on oikeastaan enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Pääasia on sarjassa on kunnolla salaisuuksia ratkottavaksi.

CBS:n sarja pohjautuu Stephen Kingin järkälemäiseen samannimiseen kirjaan ja seuraavaksi voisikin napata kirjan käteen jos ja kun itseni tuntien alan kaivata juonipaljastuksia.

Kuva: CBS

 

2 kommenttia:

  1. Näyttelijäntyö oli kyllä aika epätasaista, mutta eiköhän tätä tule tosiaan katsottua ainakin seuraavat pari jaksoa. Mä olen huomannut, että mitä vähemmän aikaa tv:n katselulle on, sitä kovemmat laatuvaatimukset mulla alkaa olla. Ja kun tälläkin hetkellä Elisa Viihteen pilvessä on varmaan kahden vuorokaudellisen verran katsomatta jääneitä sarjoja, niin...

    VastaaPoista
  2. Me mietittiin että kuinka kauaksi aikaa niillä riittää happi, vai riittääkö kupolin alla olevan kasvillisuuden O2-tuotanto tyydyttämään tarpeen. Vaikutti kyllä ihan ok:lta, tosin mulla jäi eka osa kesken ja toista en ehtinyt vielä katsoa.

    V

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!