keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden taika

Aattona valettiin tinaa. Lapsellekin opetettiin, että muodosta voi yrittää ennustaa mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Vasemmalla pojan ja oikealla minun möykkyni. Rahaa näyttäisi tulevan kivasti, muodosta on vaikea sanoa. Minusta tuo omani näyttää sielunsyöjältä, mutta miehestä se kertoo vaan siitä, että on syytä vähentää Doctor Whon katsomista, koska oikeasti tuo on kuulemma kukkakimpun muotoinen. Pojasta sen tina näyttää merisiililtä ja se tarkoittaa sitä, että ensi vuonna uidaan paljon.

Vanha vuosi päätettiin istumalla iloista iltaa ystäväperheiden voimin. Vuoden vaihtuessa lapsi oli vedellyt hirsiä jo pari tuntia ja eipä me vanhemmatkaan jaksettu juuri tuota pidempään valvoa. Raketitkin ihailtiin vain ikkunasta.

Uusi vuosi alkoi nukkumalla koko perheen voimin puoli kymmeneen. Sitten varasin vuoden ensimmäisen matkan liput. Lähdetään huomenna pojan kanssa suureellisesti Onnibusin kyydissä kohteista parhaimpaan. Suomen Turkuun. Ensimmäisen päivän aikana ehti hyvin myös lukea kirjan, köllöttää sohvalla ja katsoa ties kuinka monetta kertaa Päiväni murmelina. Kahden viikon loma on tehnyt selvästi hyvää ja nyt alkaa tuntua siltä, että akut on ladattuna eikä töihinpaluustressistä ole tietoakaan. Tosin tuohon saattaa vaikuttaa sekin, että nyt töissä odottavat mielekkäät työtehtävät ja pojan päivähoidon ollessa kodin kupeessa ei tarvitse tärrätä aikataulutuksistakaan. Nyt on vahvasti sellainen olo, että tästä tulee hyvä vuosi. Tai, että ainakin tässä meidän ruuhkavuosisuorituksessa askelmerkit on saatu kohdilleen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!