keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kirjoita postikorttiin

Terveisiä Tampereelta! Täällä on ollut mahtavaa ja kerrankin hotellihuoneessa on hyvät tyynyt. Huomenna käännetäänkin jo nokka kohti kotia.
T. AnuEli työmatkalla ollaan ja pitkien messupäivien jäljiltä jalat huutavat hoosiannaa ja kaikki käytössä oleva sosiaalisen älykkyyden kapasiteetti on käytetty jo kutakuinkin eiliseen puoleen päivään mennessä. Päässä on soinut aamusta asti otsikon hengessä Muska, josta eroonpääsemiseksi työkaveri ystävällisesti lauloi Matti Nykäsen Samuraita ja toinen Myrskyluodon Maijaa. Viimeisenä lääkkeenä itse yritän kuunnella Spotifysta motownklassikoita.

Kuitenkaan en muista koska olisin viimeeksi nauranut yhtä paljon työtehtävissä, mitä tällä reissulla. Vaikka messuilu käy fysikaan ja henkisen kantin päälle niin onneksi ihmisellä on aivan parhaat työkaverit, joiden kanssa saa olla juuri niin tyhmä miltä sillä hetkellä tuntuu.

Ja huomenna pääsee kotiin! Perjantaina sitten varastankin aikaa itselle ja toivottavasti olen päiväkodin eteisessä heti välipalan syöpöttelyn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!