keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Legoauto suoraan helvetistä

Voisi varmaan päätellä, että olen nyt ollut riittävän pitkään lomalla kun postausaiheet pyörivät tiiviisti oman kodin seinien sisäpuolella ja viimeisten päivien suurin verenpaineennostattaja on Legon roska-auto.


Siinä se auto näennäisen viattoman näköisesti nököttöö matolla. Todellisuudessa se vain odottaa sitä, että joku vahingossa hipaisee sitä jonka jälkeen se iloisesti hajoaa sadaksi pieneksi muovinkappaleeksi.

En tiedä millä säästöbudjetilla tuo paketti on koottu vai onko se unohdettu kokonaan toimittaa testileikkeihin, koska viimeiset pari vuotta mitkä tuo auto on meillä viettänyt on se ensimmäkseen ollut säpäleinä joko kokonaan tai täydellisesti. Yleensä nuo Legoajoneuvot ovat kohtalaisen tukevatekoisia, mutta tuo tuntuu hajoavan suunnilleen väärästä katsestaakin.

Luonnollisesti lapsi on tuohon suunnilleen kiintyneempi kuin osaan perheenjäsenistään joten kotteroa on jo tänäänkin taas paikkailtu. Taidan muiluttaa sen kirjahyllyn päälle ennen kuin illan vieraat saapuvat paikalle. Useamman lapsen leikkien jälkeen tuossa ei varmaan olisi toimintakuntoisena rengastakaan.

1 kommentti:

  1. Nyt täytyy sanoa, että mä tunnistan tän roska-auton!
    Aikaan ennen esikoista kävin hoitamassa yksiä puolittuja lapsia, ja heillä oli samainen auto. Ja se oli aina rikki. Ja leikittiin lähinnä tuolla.
    Vähän pelonsekaisin tuntein odotinkin sitten esikoisen legoaikoja, mutta ei ne palo- ja poliisiautot oo olleet yhtään noin heppoista tekoa! Hämmentävää kyllä.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!