sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Haltialan kevät

Varma keväänmerkki meidän perheessämme on pyöräretki Haltialaan karitsoja katsomaan ja vihdoinkin tänään sekä keli että aikataulut olivat synkassa ja pääsimme retkelle. Ja jälleen kerran ne karitsat olivat ihania.

Ihania olivat myös viereisen kahvilan munkit. Jos Tampereella munkkien perässä kannattaa suunnata Pyynikille niin Helsingissä parhaat munkit löytyvät meidän kokemuksellamme Haltialasta tai Maunulan majalta. Liikunnan hyödyt saadaan vaan hyvin mitätöityä kun kiskaisee upporasvassa keitetyn ja sokerissa kieritellyn hiilaripommin kitusiinsa.

Vähän kurjasti kuitenkin Haltialan leikkipaikan puueläimet olivat talven aikana hävinneet ja leikkipaikalla liukumäki, kaksi keinua ja kiikkulauta olivat kovin vähän lapsilauman leikkeihin. Toivottavasti paikalle tulisi muitakin laitteita kun pelkkä aidattu turvasorakenttä ei kovin pitkään viihdytä.

Kurjaa oli myös Keskuspuistossa se miten huonosti Paloheinässä on reitit merkitty. Työmaa on mullistanut monet reiteistä käyttökelvottomaksi, mutta kiertoreittien merkinnät loistivatpoissaolollaan ja keskelle reittiä ilmestyi välillä verkkoaitoja ja välillä nyrkin kokoisia kivilohkareita. Muutenhan tuolla Keskuspuistossa on ihan pyöräillä kun autoja ei liiku ja saa nauttia metsän rauhallisuudesta. Tämän viikon sateet ovat tehneet selvästi tehtävänsä ja luonto alkoi ihanasti vihertää. Toivottavasti äitienpäivänä olisi hyvät kelit niin voisimme siirtää äitienpäivälounaan metsään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!