maanantai 3. elokuuta 2015

Marvel's Ant-Man
Sillä välin kun jälkeläinen bongaili muurahaisia luonnossa lähtivät vanhemmat katsomaan elokuvaa miehestä ja muurahaisista. Ant-Man on nörttispektrilläni melkoisen tuntematon suuruus ja menin elokuvaa katsomaan lähinnä sillä ajatuksella, että se nyt on Marvel ja Paul Rudd oli silloin 20 vuotta sitten Cluelesissakin ihan söötti. Viimeisimmän Avengersin jälkeen olin vielä vähän nihkeä ennakkoluuloissani koska leffa oli rehellisesti sanottuna aika huono.

Ant-Man kuitenkin ylitti kaikki odotukset. Sanoisin että parasta Marvelia sitten ekan Ironmanin ja Avengersin. Käsikirjoitus oli onnistuneesti pilke silmäkulmassa toteutettu, casting toimiva ja tarinan kaari kulki sopivasti ja sitoi tarinan isompaan Avengerskokonaisuuteen. Niin ja tällä kertaa leffassa tosiaankin kannattaa istua lopputeksteihin asti odottamaan lopputeaserit.

Marvelin maailma on toiminnallisten naisroolien kannalta hankala. Äärettömän hyviä hahmoja löytyy, mutta ne jotenkin vaietaan kuoliaaksi. Tässä elokuvassakaan naishahmoja ei oikeastaan ollut kuin yksi, mutta veikkaan, ettemme ole kuulleet vielä viimeistä sanaa Hopesta. Jos Age of Ultron latisti tunnelmat niin tämän jälkeen odotan taas innolal sitä mihin suuntaan tarinaa kuljetetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!