tiistai 20. lokakuuta 2015

Villin lännen meiningillä

Turussa on paljon asioita, joita mielläni siirtäisin lähemmäs nykyistä kotia. Rakkaiden ihmisten jälkeen listalla toisena on Seikkailupuisto.

Leikkipuistona Seikkis ei nyt niin suuresti eroa siitä mitä Helsinkikin tarjoaa, mutta kaipaan Seikkiksen teematoimintaa. Lapsen ollessa vauva kävimme teatterimuskarissa ja kesälomilla olemme nauttineet teatterin näytelmistä. Nyt syyslomaviikolla teemana oli Villi länsi.

2,5 euron lippuhinnalla pääsi inkkarimuskariin ja sen päälle teemaan sopivaa askartelua ja vanhemmille kahvia ja teetä. Yhtään kuvassa näkyvää lasta ei myöskään vahingoitettu puistovierailun aikana vaikka sormikkaiden laittaminen käteen lapsen mielestä saattaakin rikkoa kansainvälisiä lapsien oikeuksia koskevia sopimuksia.

Teatterin esityslistaa katsoessa iski harmi ettei näytökset sovi meidän aikatauluihin. Toki Helsingissäkin lastenteatteria on vaikka millä mitalla, mutta tuo yhden luukun periaate olisi jotenkin helpompi. Tai ainakaan itse en ole löytänyt mitään yhtä infokanavaa josta saisi selville mitä eri toimijat järjestää ja kaupungin omien toimipisteiden nettisivut ovat hakutoiminnoiltaan ihan ankeat. Saan närästystä joka kerta kun yritän käyttää Kanneltalon tapahtumakalenteria.

Siihen asti kuitenkin suosittelen Turkuun matkaavia pistäytymään Seikkiksessä. Parhaimmillaan paikka on kesällä, mutta varsinkin koulujen loma-aikaan siellä on tapahtumia ja viikonloppuisin teatterissa tapahtuu.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!